HERSHEY’S
SINCE DEPUIS 1894


Cookies ‘n’ Creme
Biscuits et Crème
Candy Friandise

43g
Nutrition Facts
Valeur nutritive

Per 1 bar (43 g)
Pour 1 barre (43 g)

Calories 220

DV = Daily Value
VQ = valeur quotidienne

Amount/Teneur % DV / % VQT

Fat / Lipides 12 g                                18%
Saturated / saturés 7g                     38%
+ Trans / trans 0.5 g
Cholesterol / Cholestérol 5 mg
Sodium / Sodium 100 mg                4%
Vitamin A / Vitamine A
Calcium / Calcium
Carbohydrate / Glucides 26 g         9%
Fibre / Fibres 0 g                                   0%
Sugars / Sucres 19g
Protein / Protéines 3 g
Vitamin C / Vitamine C                        0%
Iron / Fer                                                   2%
INGREDIENTS:
SUGAR, MODIFIED MILK INGREDIENTS, MODIFIED PALM OIL AND MODIFIED VEGETABLE OIL (SHEA, SUNFLOWER AND/OR SAFFLOWER) AND/OR COCOA BUTTER, CORN SYRUP SOLIDS, WHEAT FLOUR, HYDROGENATED VEGETABLE OIL (COTTONSEED AND/OR SOYBEAN), COCOA POWDER, UNSWEETENED CHOCOLATE, SOY LECITHIN, HIGH FRUCTOSE CORN SYRUP, SODIUM BICARBONATE, SALT, NATURAL AND ARTIFICIAL FLAVOURS, TOCOPHEROLS, POLYGLYCEROL POLYRICINOLEATE. ALLERGY INFORMATION: MAY CONTAIN ALMONDS.
INGRÉDIENTS:
SUCRE, SUBSTANCES LAITIÈRES MODIFIÉES, HUILE DE PALME MODIFIÉE ET HUILES VÉGÉTALES MODIFIÉES (KARITÉ, TOURNESOL ET/OU CARTHAME) ET/OU BEURRE DE CACAO, SOLIDES DE SIROP DE MAIS, FARINE DE BLE, HUILES VÉGÉTALES HYDROGÉNÉES (COTON ET FÈVE DE SOJA), POUDRE DE CACAO, CHOCOLAT NON SUCRÉ, LECITHINE DE SOJA, SIROP DE MAÏS À HAUTE TENEUR EN FRUCTOSE, BICARBONATE DE SODIUM, SEL, AROMES NATURELS ET ARTIFICIELS, TOCOPHEROLS, POLYRICINOLÉATE DE POLYGLYCEROL. RENSEIGNEMENT SUR L'ALLERGIE: PEUT CONTENIR DES AMANDES.
Imported by /Importé par Hershey Canada Inc. Mississauga, Ontario, Canada L4W 0B1 *Trade Mark used under license/ Marque de commerce utilisée sous licence. ©HERSHEY CHOCOLATE & CONFECTIONERY CORP. Questions or comments, call toll-free weekdays 9 to 4 ET. Questions ou commentaires, appelez sans frais les jours de semaine, de 9 h à 16 h HE. 1-800-468-1714.
Geneveive Freitas
Project 2C, CSS
Layout 2
VDES15738 Design and Typography
Winter 2025